doktor berti eshte shok i ngushte me babin. Babi im eshte eshte shume i imire por ai ka dy vjet ne Gjermani dhe eshte bllokuar per shkak te pandemise .Doktor Berti vjen qe mami te mos merzite dhe te na ndihmoje ne femijet e vegjel qe te mos semuremi. Por kur ai flen naten ne shtepine tone mami qan gjith natn dhe bertet me te madhe  Of O  oF o dhe mua me vjen keq per te prandaj dua ta ndihmoj patjeter por me babin nuk flkas dot se vetem mami e ka numrin e telefonit.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here