Një muaj pasi vendosi “Arrest në burg” për vajzën 25-vjeçare, Remilda Hajdinaj nën akuzën se kishte dhunuar nënën e saj, Gjykata e Sarandës ka mbyllur në qeli edhe këtë të fundit. Për Dafina Hajdinaj, gjyqtari Fatmir Ndreu pranoi kërkesën e Prokurores Alba Dhima dhe vendosi masën e sigurisë “Arrest në burg

Top Chanell

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here