TIRANË– Jul Deda ka ndarë një pozë me bashkëshorten e tij, me rastin e përvjetorit të martesës.14 vite bashkë dhe aktori nuk e lë humorin pas, duke i bërë gruas kërkesën e çuditshme: “Zemër, tani që kemi 14 vite martesë dhe jam rritur a mund të dal me shokët të rri deri vonë? Të dua shumë”.Por, teksa shumë ndjekës e komplimentojnë çiftin, ka dhe nga ata që gjejnë se ku të kapen me foton.“Gruaja shumë e bukur…nuk e kuptoj se për çfarë i është dashur një burrë si ty,”- ka shkruar komentuesja në profilin e aktorit të humorit.Jul Deda nuk ka lënë pa i kthyer përgjigjen që nuk pranon asnjë replikë më tej: “Kur e provoi nuk i doli keq pasta!…”Jul Deda dhe bashkëshortja e tij kanë plot 14 vite martesë, fryt i së, fryt i së cilës janë dy fëmijët e tyre.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here