Të jemi objektivë dhe të pjekur: seksi është pjesë e jetës së secilit prej nesh dhe seksi oral, pjesë e vetë seksit. Për rrjedhojë, llogjikisht, seksi oral përfaqëson nje aspekt  shpesh herë për të mos u neglizhuar  të jetës sonë. Që çdo raport të ketë kohëzgjatje, është shumë e rëndësishmë që ai të mbahet gjallë, në mënyrë që të mos humbasë magjia e fillimit dhe të mos bihet në monotoni. E gjithë kjo, vlen edhe për seksin: provoni të eksperimentoni nën çarcafë por edhe jashte krevatit.

Është e rëndësishme të mbani gjallë epshin dhe spontanitetin që janë edhe çelësat e çdo marrëdhënieje të mirë. E ku ka mënyrë më të mirë për të shprehur spontanitetin, sesa seksi oral Shumë vajza nuk do të jenë dakort, por kjo listë do t’i ndihmojë ndoshta të ndërrojnë mendje dhe nërdkohë për djemtë do të jetë një nxitje për të folur haptazi dhe për të shprehur entuziazmin e tyre në lidhje me këtë (gjithmonë me rrespekt, nëse nuk doni t’ju lënë.

Ja pra 20 gjërat që çdo djalë do të dëshironte që e dashura e vet të dinte në lidhje me seksin oral.

Do të jeni të shpërblyera

Gjuha është një armë e vërtetë me mirë pa piercing

Dhëmbët përdorini vetëm për të buzëqeshur

Lubrifikimi është i rëndësishëm dhe disa ushqime mund të ndihmojnë keni dëgjuar ndonjëhërë për shllakun

Kini rrespekt tek e fundit, bëhet fjalë për trurin e meshkujve.

Bëni kujdes me shprehinë e fytyrës, meshkujt e vënë re.

Kontakti viziv vlerësohet.

Edhe duart janë një instrument i mirë për të mos u nënvlerësuar.

Nëse gjatë aktit ju qëllon të gëlltiteni, nuk ka problem, por do të ishte më mirë të përmbaheni.

Mbani në konsideratë të gjithë paketën

Jini krijuese, por pa e ekzagjeruar.

Në përgjithësi, përpara zbrazjes, lajmërohet gjithmonë përveç rasteve kur preferoni surprizat Në kësi rastesh, më mirë brenda se jashtë u kuptuam.

Ka disa ushqime që I përmirësojnë shijen. Ananasi është njëri prej tyre.

Dhe pasi të keni mbaruar, evitoni puthjet.

Mos harroni një nga virtytet tuaja: bëhuni të thella.

Mundohuni të komunikoni edhe në kësi rastesh.

por mos bëni pyetje të tepërta.

Jini të sjellshme… por edhe pak agresive, por mbi të gjitha të sjellshme.

Nëse nuk kafshoni do t’ju duam edhe më shumë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here