Grenell Nesër Në Prishtinë, Pritet Të Jap Lajmin Për Heqjen E Vizave Amerikane Për Shtetasit E Kosovës.

I deleguari i Presidentit Amerikan, Richard Grenell pritet të arrij në Prishtinë nesër (e hënë) thonë burime të sigurta brenda qeverisë së Kosovës.

Sipas burimeve, tashmë kanë filluar përgaditjet nga ana e personelit që merret me protokollin në kuadër të kabinetit të kryeministrisë.

Sipas po të njejtave burime, Grenell pritet të sjell dhe lajme të mira siç është heqja e vizave amerikane për shtetasit e Kosovës

Qartesisht Kosova kohet e fundit ka qene ne vemendjen e madhe te Shtepise se Bardhe vecanarisht te presidentit Trump. Mundesia e heqjes se vizave ka qene gjithmone nje teme e hapur mes Prishtines dhe Washigtoninit

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here