Kryetarja e Dhomës së Përfaqësuesve, Nancy Pelosi hodhi poshtë sot ofertën e fundit të planit stimulues, i propozuar nga Shtëpia e Bardhë.

Kongresi tashmë ka kaluar rreth tre trilionë dollarë ndihmë që nga marsi, por përfitimet, si sigurimi i shtuar i papunësisë dhe mbrojtja nga dëbimi për qiramarrësit, kanë skaduar.

Deputetët republikanë kanë qenë veçanërisht kundër projektligjit të një ndihme më të madhe, pjesërisht duke thënë se siguron ndihma për qytetet dhe shtetet e drejtuara nga demokratët./

/ATSH

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here