Sot do të flasim për Shenjat e Horoskopit që konsiderohen të kenë një IQ të lartë në krahasim me Shenjat e tjera.

  • Ujori

Ujorët kanë tendencë të mendojnë përpara se të përgjigjen dhe të filtrojnë më parë informacionet në trurin e tyre dhe gjithashtu janë në gjendje të distancohen nga situata të sikletshme në mënyrë që më lehtë të gjejnë zgjidhjen.

Gjithashtu Ujorët njihen për faktin se gjërat i marrin me shumë qetësi situatat dhe shumë vështirë mund të dalin nga nga logjika e tyre. Ata nuk do të besojnë dicka para se të shohin me përpara me sytë e tyre të vërtetën.

  • Virgjëresha

Virgjëreshat kanë tendencë të interesohen për shumë gjëra dhe të marrin shumë informacione. Në rast të situatave të vështira, personat e shenjës së Virgjëreshës mundohen të japin zgjidhje të problemit nga pikëpamja e vetë.

Zakonisht personat e shenjës së Virgjëreshës mundohen të zgjidhin edhe problemet në pamje të parë të pazgjidhshme. Kjo shpjegohet nga fakti se personat e kësaj shenje nuk pushojnë asnjëherë së mësuari gjëra të reja, dhe personat e kësaj shenje mbahen me një nivel inteligjence të lartë (IQ)

  • Akrepi

Personat e kësaj shenje konsiderohen si inteligjentë dhe të mprehtë, prandaj është shumë e vështirë ti mashtrosh Akrepat. Persoant e kësaj shenje gjithashtu konsiderohen si manipulatorë të mirë të të tjerëve.

Kështu që mos provoni të ti mbushni mendjen një akrepi se nuk do të funksionojë.

  • Peshqit

Personat e kësaj shenje konsiderohen persona me inteligjencë të lartë dhe nivel të lartë kreativiteti. Peshqit mendojnë shumë dhe kurrsesi mos mendoni ti mbushni mendjen një personi të kësaj shenje, pasi nuk do të funksionojë.

Njerëzit kanë tendencë të mendojnë se Peshqit janë naivë pasi ata janë persona të butë dhe shume të ndjeshëm për të tjerët, por kjo nuk do të thotë se nuj janë të zgjuar, është thjesht një iluzion.

Peshqit janë për më tepër të shkëlqyeshëm edhe në vlerësimin e personalitetit të personave të tjerë.

  • Bricjapi

Personat e kësaj shenje të organizuar, metodikë dhe kryesisht marrin vendime të zgjuara pvr veten e tyre. Ata nuk e humbin toruan sido të jetë situata dhe kanë një përgjigje ose zgjidhje për cdo situatë ose problem.

Bricjapët  kanë aftësi të vecantë të parashikojnë të ardhmen dhe të lexojnë situatat në mënyrë të sinqertë.

Nëse ndodh që bëjnë ndonjë gabim, dinë të nxjerrin mësime dhe të përshtaten me situatën e sapokrijuar.

  • Binjakët

Personat e kësaj shenje kanë aftësi të lartë të komonikuarit dhe të shpjegojnë situata edhe të komplikuara me një thjeshtësi për tu patur zili.

Ata mendojnë zakonisht më shpejt se të tjerët dhe mbahen për sensin e tyre të humorit, gjë që tegon se truri i Binjakëve nuk pushon së funksionuari.

IQ e lartë e Binjakëve shpjegohet me aftësinë e shkëlqyer e tyre për humor, kreativitet dhe shkathtësi në të menduar.

Jeni dakort me karakteristikat e Shenjave tëlartpermendura?

Lexoni 5 gjerat qe duhet te evitojme per te qene te lumtur.

Dituria

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here