ITALI– Një sh.err masiv midis disa shqiptareve dhe nigerianeve ka ndodhur në Torino. Sipas mediave italiane , 2 nigerian dhe 2 shqiptar janë zënë me njëri-tjetrin, në një rrugë të mbushur me njerëz.

Mësohet se ata kanë përdoruar kaçavida dhe si pasojë kanë marrë dhe dëmt.ime në trup. Policia ka arrestuar vetëm 3 prej tyre, pasi njëri ndodhet në gjendje të rë,ndë në spital për shkak të dëm,timeve që ka marrë.

Bëhet e ditur se të dy shtetasit nigerian kanë precedent për trafikim të lëndëve nark.otike, po ashtu dhe njëri nga shqiptarët. Shkaqet e konfl.iktit ende nuk janë bërë të qarta.

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here