DURRES

Shkarkohet nga detyra nënkryetari i Bashkisë së Durrësit Arbër Braho.

Vendimi është marrë nga kryetarja Emirjana Sako.

Më herët, Braho lëshoi akuza të ashpra ndaj ish-kryetarit të Bashkisë së Durrësit, Vangjush Dako. Në rrjetet sociale. Ai akuzon drejtuesit aktualë të bashkësisë se marrin urdhra nga Dako.

Arbër Braho mbante pozicionin e nënkryetarit të Bashkisë Durrës që prej vitit 2013.

Detaje të reja priten.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

The post Shkarkohet nga detyra nënkryetari i Bashkisë appeared first on Roba Da Albanesi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here