Rreth 2 javë më parë moderatori i mirënjohur Ardit Gjebrea lajmëroi se është i sëmurë me Covid-19 dhe se mjeku i ka kërkuar regjim shtrati për këtë arsye nuk arriti të moderojë emisionin e tij “E Diela Shqiptare”.

Pas këtij lajmi shumë media kanë shpërthyer duke thënë se Arditi është dërguar me urgjencë në Turqi për mjekim të mëtejshëm gjë që bëri që vetë moderatori të reagonte. Ai ka mohuar këto aludime menjëherë duke postuar disa story në shtëpinë e tij teksa po shihte TV./

Source.al

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here