Kjo bote ka shume  halle. Dhe halli nuk i ngjan hallit. Nje re tregon si me poshte . Shkova te takoja burrin ne burg.Drejtori i burgut me futi ne zyren e tij dhe me beri gjera te turpshme pasi mendonte se une kisha celular per burrin.Ai me tha qe jo vetem nuk e do e takoja tim shoq por edhe une do perfundoja brenda. Une fillova te qaja dhe iu luta qe te mos bente asgj  te keqe sepse thjesht isha per ta takuar. E hengra menjehere presionin e tij dhe fillova te mendoja gjera te keqija. Une ne burg burri ne burg femijet vetem ne shtepi pa njeri. Ai drejtori i burgut apo shefi cfare ishte me pa ashtu e trembur mu afrua. Une iu ula ne gjunje qe te me falte por ai me afroi koken dhe zbertheu pantallonat e veta dhe nxorri ate … . Une nuk leviza por fare dhe ai e futi brenda deri sa u kenaq por nuk kishte te ngopur.

Pasi mbaroi pune me tha . Tani si sot eja perdite dhe takoje burrin te betohem se edhe ate do e mbaj ne pellembe te dores.Kam frik ti them tim shoqi por ngaqe e dua nuk rri dot pa e takuar por ne fillim drejtorin.

Kjo bote ka shume  halle. Dhe halli nuk i ngjan hallit. Nje re tregon si me poshte . Shkova te takoja burrin ne burg.Drejtori i burgut me futi ne zyren e tij dhe me beri gjera te turpshme pasi mendonte se une kisha celular per burrin.Ai me tha qe jo vetem nuk e do e takoja tim shoq por edhe une do perfundoja brenda. Une fillova te qaja dhe iu luta qe te mos bente asgj  te keqe sepse thjesht isha per ta takuar. E hengra menjehere presionin e tij dhe fillova te mendoja gjera te keqija. Une ne burg burri ne burg femijet vetem ne shtepi pa njeri. Ai drejtori i burgut apo shefi cfare ishte me pa ashtu e trembur mu afrua. Une iu ula ne gjunje qe te me falte por ai me afroi koken dhe zbertheu pantallonat e veta dhe nxorri ate … . Une nuk leviza por fare dhe ai e futi brenda deri sa u kenaq por nuk kishte te ngopur.

Pasi mbaroi pune me tha . Tani si sot eja perdite dhe takoje burrin te betohem se edhe ate do e mbaj ne pellembe te dores.Kam frik ti them tim shoqi por ngaqe e dua nuk rri dot pa e takuar por ne fillim drejtorin.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here