Pros.tituc.ioni është një fenomen i cili çdo ditë e më shumë po bëhet i pranishëm, teksa në Itali disa vajza fotografohen në rrugë, ndërsa shihet qartë qëllimi i vajzave si dhe një makinë dhe disa karrige.Ka qenë një qytetar, i cili përmes një mesazhi të dërguar në redaksinë tonë, ka vënë në dukje fenomenin, ndërsa shkruan se makina është me targa shqiptare dhe se vajzat shesin tru.pin për pak lekë.

Qytetari shkruan: Po shiten te shkretat. Me erdhi inat se kishin parkuar automjetin me targa shqiptare. Shesin veten per pak leke dhe parkojnë automjetin qe ti shef e gjithë bota.

RDA NEWS

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here