TIRANË– Bashkim Allciu shqiptari që u arrestua dhe akuzohet se kishte prostituuar dy motrat ukrainase rezulton që ka fituar më shumë se 32 mijë euro gjatë kohës që punonte me to. Hetimet kanë zbuluar se Allciu i ke.qtrajtonte vajzat.

Madje, njërës prej motrave e cila kishte rezultuar shtatzënë, i kishte vënë kusht për lirinë e saj.

Më jep 10 mijë euro që të të lë të lirë- mësohet t’i ketë thënë ai kur ka mësuar se njëra prej ukrainaseve ishte shtatzënë

Shqiptari u vu në pra.nga më 17 korrik. Ai u kishte marrë pasaportat dy vajzave nga Ukraina dhe i kërcënonte duke i detyruar që të prostituonin në periferi të Napolit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here