Shqiptari që jetonte në Australi i akuzuar për vr.asjen e vajzës dhe dhëndrit nuk është shpallur fajtor. Kjo pasi ai ka rezultuar me probleme mendore.

Ishte mëngjesi i 31 dhjetorit 2019 kur babai shqiptar Osman Shaptafaj, qëlloi për vd.ekje vajzën e tij 25-vjeçare Lindita Musai dhe dhëndrrin Veton Musai 29 vjeç të martuar prej një viti. Vajza e tij Lindita 25 vjeçe vdiq në vendin e ngjarjes ndërsa dhëndri Vetoni, v.diq të nesërmen në spital.

Osman Shaptafaj i akuzuar për dy vr.asje, për shkak të shëndetit mendor nuk është shpallur fajtor. Sipas Daily mail i akuzuari do të kthehet në Gjykatën Supreme për një seancë dëgjimore në 29 tetor.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here