Një 39-vjeçar shqiptar ka rënë në prangat e policisë italiane pasi detyroi dy motra ukrainase të ushtronin pro.stitucion në Circumvallazione.

Ai u kishte sekuestruar atyre pasaportat dhe i kërc.ënonte të gjenin klientë duke u shndërruar kështu në tutor e duke i marrë një pjesë të mirë të fitimeve.

Ai u arrestua në momentin që u takua me to për të mbledhur paratë. Në xhep iu gjet pasaporta e njërës prej tyre.

Që prej verës së kaluar ato prosti.tuonin nën dhu.nën, presionin dhe kërcënimet e shqiptarit. 39-vjeçari u transferua në burgun e Poggioreale në pritje të gjykimit.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here