Jam single dhe as sesi nuk po mund te knaqem ne dashuri,jam ndare nga burri dhe nuk kam asnje pune me ish burrin tim.

Superlajm për të gjithë ata që dëshirojnë të shkojnë në Gjermani ...

Jetoj dhe punoj ne Gjermani dhe jam ne kerkim te nje mashkulli per lidhje me mua e pse jo edhe nje martes do te ishte e mundur nr per kontakt mund ta merrni pasi te kryhet komenti ne lajm une do kontaktoj vete.

Cili do qe je ti qe po e lexon kete hallin tim mendo pak edhe per gjendjen ne te cilen gjendem, e ne qofte se ke ndonje shok apo mik qe mendoni se mund te lidheshima, ateher njoftoje, ashtu qe te kam mundesi qe te zgjedhiat qe mendoj se me pelqen.

Vendet më të mira për t'i vizituar në Gjermani - Telegrafi

Te gjitha Liket dhe komentet do ti shikoj me kujdes dhe ata qe me duken me interesant dhe terheqes, ateher do te ju lajmrohem atyre personave te cilet ndoshta jane ata qe me duhen mua.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here