Shtetet e Bashkuara të Amerikës duket se kanë prova që konfirmojnë ekzistencën e jetës jashtëtokësore. Ish-drejtori i Inteligjencës Artificiale pretendon se UFO-të thyejnë barrierën e zërit pa shkaktuar asnjë tingull, gjë që është e pamundur të bëhet me teknologjinë e njohur për ne deri më tani. John Ratcliffe, i cili shërbeu si drejtori i inteligjencës kombëtare të Donald Trump tha se

Ka shumë fenomene për të cilat nuk ka asnjë shpjegim deri më tani. Ka edhe më shumë pikëpamje që nuk janë bërë publike. Përveç kësaj, kur flasim për pamje, ne po flasim për objekte që janë bërë të dukshme nga pilotët e Forcave Ajrore ose të Marinës ose imazhe që janë regjistruar nga satelitët dhe veprimet që ata projektojnë, të cilat janë shumë të vështira për t’u shpjeguar. Këto janë lëvizje që nuk mund të perceptohen dhe ne nuk kemi teknologjinë për t’i analizuar ato.

I pyetur nga Maria Bartimoro se si i përshkruan këto pikëpamje, Ratcliffe tha se këto janë fenomene të paverifikuara që ndodhin në të gjithë botën, ndërsa shtoi se ka sensorë të shumtë që zbulojnë gjëra të tilla dhe nganjëherë disa nga këto fenomenet janë të pashpjegueshme

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here