Shume po i ha Karamelet. E kjo vetem sepse kete vere nuk po lidhem dot me asnje djale.Kush eshte ai yll bote qe do me shkruaje mua ? Kjo vajze e re e cila po shijon rrezet e dillit ne rivieren shqiptare shume po duket e merzitur sepse akoma asnje prionc i kalter nuk i eshte afruar. Ajo eshte ne pritje qe dikush ti shkruaje dhe ajo ti jap zemren e saj .

Pershendetje stafi.Respekte pre ju.jeni me te miret.

Shume po i ha Karamelet. E kjo vetem sepse kete vere nuk po lidhem dot me asnje djale.Kush eshte ai yll bote qe do me shkruaje mua ? Kjo vajze e re e cila po shijon rrezet e dillit ne rivieren shqiptare shume po duket e merzitur sepse akoma asnje prionc i kalter nuk i eshte afruar. Ajo eshte ne pritje qe dikush ti shkruaje dhe ajo ti jap zemren e saj .

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here