Eda kërkon që të vizatojë peisazhin për projektin e rradhës të Serkanit. A do ta pranojë Serkan punën e saj dhe të vendose vizatimin si pjesë të projektit?Si do të shkojë shpërngulja e Edes në shtëpinë e Serkanit? Eda dhe Serkan të dy së bashku gatuajnë për Selinin dhe të fejuarin e saj…

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here