Si eshte me mire me ndejt siper gurrit apo siper Kalit ? Kjo eshte letra e cudisthme e nje vajze qe duket se eshte tip shume sportiv. Ajo rrefen se me  vogl kaleronte pasi qe shtepia e saj kishte  je ferme me kafshe ku dnermjet tyre dhe dy kuaj. Ajo thote se kuajt i do shume por tani ka nisur nje hobi te ri sic eshte alpinizmi dhe per me shume asaj i pelqejne shume shkembijnt dhe te ngjitet shume siper tyre. Ajo do ta ndaje eksperiencen e saj me te tjeret dhe deshiron te dij sesi te rinjte pelqejne me shume malet apo kafshet e garave sportive .

faleminderit stafi

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here