Shumica e të infektuarve me Covid po trajtohen në shtëpi dhe mjeku i familjes, Eduard Bajraktari, sugjeroi disa gjëra që duhet të kenë parasysh ata që marrin trajtimin në banesat e tyre.

“Sa më shumë lëngje e çaje, të hidratohen, të qëndrojnë në kontakt me mjekun e familjes dhe mjekët specialistë, të ndjekin këshillat e mjekut deri sa të dalë tamponi i dYtë negativ dhe të shërohen”, tha mjeku Bajraktari Ne nje interviste te marre nga netflix ’.

I pyetur sesa mund të të kushtojë trajtimi për një pacient që infektohet me koronavirus, ai tha:

“Nuk e kam specifike, në rastin tim këta pacientë marrin rimbusim, pasi kam pacientë të cilët vuanin edhe nga sëmundje të tjera dhe ia rimbusonte shteti, është një kosto që eliminohet. Nuk mund të futem më tej tek kostot, po ata e zgjedhin vetë”.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here