Studimi i fundit i Institutit Health Metrics në Universitetin e Washingtonit ka parashikuar se brenda 1 tetorit, në SHBA numri i të vdekurve nga COVID-19 mund të mbërrijë në 200 mijë.

Sipas të njëjtit studim, në shtator do të rritet numri i vdekjeve ditore. Shkak për këtë rezultat do të jetë heqja e masave, lëvizja e lirë dhe mosrespektimi i distancimit social.

Deri në këto momenti në Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë humbur jetën më shumë se 120 mijë njerëz.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here