Un nji bjonde e rrit me familjen ne Pej pas saj u kthyem ne Prishtine dhe ne fudn mbarova tek burri im Nuk mundja t’I ndaj sytave dhe nuk mund te lejoj rezistencen e ëmbëlsisë se meje, sjelljet mirë dhe përshtypjet e qenit njeri .

Un nji bjonde e rrit me familjen ne Pej pas saj u kthyem ne Prishtine dhe ne fudn mbarova tek burri im Nuk mundja t’I ndaj sytave dhe nuk mund te lejoj rezistencen e ëmbëlsisë se meje, sjelljet mirë dhe përshtypjet e qenit njeri .

U martuam, lindem 2 fëmijë dhe dashuria vetëm se bëhem më e fortë.
Çdo ditë më bëj krenare me sjellje dhe kujdesin si bashkëshort, por… kjo nuk zgjat.
Që nga shtatzënia e dytë, unë si grua, kisha mall përqafimin tënd. Kisha mall të bëj një çaj, të tregoje pak kujdes, të paktën për hir të fëmijëve që do të duhej të rrisim në mënyrën më të mirë të mundshme, por kohen e fudnit kom hetu se kom deshir të
njoftoj bën ashtu si u ka hije dy prindërve.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here