Fitimi i një vendi pune sot shikohet si mision i pamundur. Karriera dhe profesioni ka qenë temë diskutimi për të cilën kanë folur shumë media. Ish-missi shqiptar, Denisa Kulemani, është shprehur mjaft e acaruar që të gjithë e shohin për pamjen e jashtme.

Ako madje ka bërë një deklaratë të fortë  duke u shprehur se shpesh pronarët i kanë thënë ma jep që të ta jap vendin e punës

Më vjen për të qarë dhe qaj çdo ditë kur e kuptoj që kam trysni. Se thonë ‘hajde ma jep që të ta jap’, e kupton?, u shpreh ajo.

Ditën e sotme në “Ftesë në 5” u diskutua deklarata e aktorit të njohur italian Michele Morrone ndaj shoëgirl-it Belen Rodriguez.

I pyetur nga fansat nëse mes tyre kishte pasur diçka, ylli i “365 Days” mohoi me një gjuhë të konsideruar seksiste, për të cilën u diskutua gjerë e gjatë në studio.

Pjesë e diskutimit ishte edhe modelja e njëkohësisht ish-miss shqiptar, Denisa Kulemani, tregoi se i ka ardhur në majë të hundës që të gjithë e shohin për pamjen e jashtme.

Fitimi i një vendi pune sot shikohet si mision i pamundur. Karriera dhe profesioni ka qenë temë diskutimi për të cilën kanë folur shumë media. Ish-missi shqiptar, Denisa Kulemani, është shprehur mjaft e acaruar që të gjithë e shohin për pamjen e jashtme.

Ako madje ka bërë një deklaratë të fortë  duke u shprehur se shpesh pronarët i kanë thënë ma jep që të ta jap vendin e punës

Më vjen për të qarë dhe qaj çdo ditë kur e kuptoj që kam trysni. Se thonë ‘hajde ma jep që të ta jap’, e kupton?, u shpreh ajo.

Ditën e sotme në “Ftesë në 5” u diskutua deklarata e aktorit të njohur italian Michele Morrone ndaj shoëgirl-it Belen Rodriguez.

I pyetur nga fansat nëse mes tyre kishte pasur diçka, ylli i “365 Days” mohoi me një gjuhë të konsideruar seksiste, për të cilën u diskutua gjerë e gjatë në studio.

Pjesë e diskutimit ishte edhe modelja e njëkohësisht ish-miss shqiptar, Denisa Kulemani, tregoi se i ka ardhur në majë të hundës që të gjithë e shohin për pamjen e jashtme.

Netfdlixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here