Me ardhjen e verës rriten temperaturat por duket se njerëzit përpos plazhit i ka marrë malli edhe për eksperimente. S*ks në det dhe natyrë!

Një çift të moshuarish është filmuar në Vlorë duke kryer marr.ëdhënie se*suale në det ndërsa ndodhen shumë afër bregut dhe çdo gjë është qartësisht e dukshme për pushuesit e tjerë.

Në video duket gruaja e ulur dhe burri pas saj ndërsa pas aktit ai largohet dhe ngre mba.thjet pasi duket krejtësisht nu.do për disa momente.

Pamjet kanë mbërritur në redaksinë nga një pushues i cili ka filmuar gjithçka në video.

Mesazhi:

Pershendetje. Ne Vlore kryejne mar.dhenje ne det.

Video Player

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here