Rikthehet Fatos Nano pas 15 vitesh tërheqje nga politika dhe tashmë i bërë krah me PS-së, shumë gjëra u thanë në intervistën e tij të parë në “Opinion”. Ndër të tjera ai akuzoi Ilir Metën si i vetmi politikan tek i cili shikon 7-të mëkatet e Blibles.

Për këtë koment, LSI-ja nëpërmjet Petrit Vasilit ka reaguar ashpër duke i vënë në dukje ‘tradhëtinë’ dhe bashkimin me Edi Ramën. “Të shitesh te një lakuriq me thonj pa prere je me pak se ordiner!”, shkruan Vasili në një reagim në Facebook.

Rikthehet Fatos Nano pas 15 vitesh tërheqje nga politika dhe tashmë i bërë krah me PS-së, shumë gjëra u thanë në intervistën e tij të parë në “Opinion”. Ndër të tjera ai akuzoi Ilir Metën si i vetmi politikan tek i cili shikon 7-të mëkatet e Blibles.

Për këtë koment, LSI-ja nëpërmjet Petrit Vasilit ka reaguar ashpër duke i vënë në dukje ‘tradhëtinë’ dhe bashkimin me Edi Ramën. “Të shitesh te një lakuriq me thonj pa prere je me pak se ordiner!”, shkruan Vasili në një reagim në Facebook

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here