Një skenë e tu.rpshme ka ndodhur në mes të Tiranës dhe nuk ka shpëtuar pa vëmendjen e dikujt që e kapi këtë moment edhe e filmoi.Ndodh shpesh që të ndiejmë simpati për kolegun tonë, me të cilin kalojmë një pjesë të mirë të ditës dhe ndajmë shumë mendime dhe pjesë nga jeta jonë. Kjo më pas shpie në një afeksion përtej miqësisë Kështu ka ndodhur me dy kolegë në një biznes të njohur në kryeqytet, të cilët nuk e kanë përmbajtur epshin dhe kanë dalë jashtë dyqanit për një të shpejtë

Ata e kryejnë aktin në mes të ditës në ambient të hapur në praninë e “spektatorëve” të cilët të shtangur kanë zgurdulluar sytë nga skena.Të dy kolegët mbajnë në gisht unazë martese, teksa nuk dihet nëse janë çift edhe në jetën reale.

Video Player

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here