Alienet do te vizitojne token me 31 dhjetor ne menyre masive.Ata do te vine si miq. Dosja sekrete nga Agjensite Amerikane te vezhgimit te hapsires kane nxjerre nje informacion qe shume shpejt do te behet publike.Nje dyndje masive Alienesh me anije hapesinore te teknologjise superirore pritet te vine ne menyre miqasore ne planetin toke me date 31 Shtator 2021 ne oren 23 59 me oren e nju jorkut. Burimi eshte i beueshem dhe kudo ne amerike qarklullojne fjale se autoritet dote bejne publike kete lajm te shume pritur .
Nje dyndje masive Alienesh me anije hapesinore te teknologjise superirore pritet te vine ne menyre miqasore ne planetin toke me date 31 Shtator 2021 ne oren 23 59 me oren e nju jorkut. Burimi eshte i beueshem dhe kudo ne amerike qarklullojne fjale se autoritet dote bejne publike kete lajm te shume pritur .Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here