Po i kthehem perseri kesaj teme se po shikoj nje “histeri” Trumpiste sikur Trump eshte SHPETIMTARI I Shqipetareve. Trump eshte nje Bisnesmen & Show-men , Njeri Energjik qe punon per vendin e Tij , sipas Vizionit te Tij. Por kjo s’do te thote se Trump eshte i pa-komandueshem , ose i pa-kontrollueshem nga PUSHTETI I PADUKSHEM.
1-TRUMP , B. GATE , KUSHNER jane partnere ne Prodhimin & Shperndarjen e Vaksines.
2- Çdo Njeri i Fuqishem qe vjen ne pushtet ka DOSJEN e KOMPROMENTIMIT, perndryshe ta harroje ngjitjen ne Karriere. Dhe Trump ka Dosjen e Tij . Ai ka qene gjithashtu ne Ishullin e Epshtainit, etj, etj…


3 – Kohe me pare u shpjegova Trumpisteve te Shqiperise se Trump nuk eshte Kunder Vaksines. Trumpistet me thane qe Trump flet me KODE dhe nuk duhen marre “leteralisht” . Nuk besuan, deri sa Trump foli ne Twitter per Vaksinimin.
4- Me vone nxorra nje Foto te Trumpit me maske te zeze. Disa Trumpiste me thane qe foto ishte foto-shop i bere ne Spitalin Amerikan ne Tirane nga soroistet. ( Nje argument i çmendur ).
5- Trumpistet shpresonin qe Trump te ndaloje Proçesin e Vaksinimit & Mikroçipizimit . Trump nuk ndalon as Vaksinat as Mikroçipat.
AXHENDAT BOTERORE ecin perpara, nuk ka rendesi nese ne Amerike vjen nje President i Djathte apo i Majte.
6 – Ne ITALI po behet Beteja me e Madhe sepse ka 2 Grupe te Medha INTERESI :
* ATA qe kane investuar MILIARDA me KINEN dhe duan Partneritet me Kinen. Midis tyre dhe VATIKANI sepse Kina i ka Premtuar Lejimin dhe Perhapjen e KATOLICIZMIT ne KINE.
* Ata qe kane INVESTUAR MILIARDAT ne Perendim dhe e shikojne KINEN si kercenim per Pasurite e tyre .
Ne kete Perplasje POMPEO vjen ne Itali per te Negocjuar por u injorua nga PAPA.
Nje nder arsyet pse po behen ne ITALI zhurma mbi “Vaksinat” dhe perberjet e tyre, nuk behet per Njerezimin por eshte rrezultat i Perplasjes se ketyre 2 -Grupeve te Interesit . Grupimi qe nuk perfiton nga VAKSINAT sulmon Grupin tjeter qe Perfiton.
Por sado zhurme qe te behet Proçesi nuk do te ndalet. Qofte Amerika, Rusia , Izraeli etj , te gjithe do vaksinojne Popullaten.
Kjo eshte ajo qe ka per te ndodhur sepse ky eshte REALITETI ku po jetojme. Mos bejne Njerezit ne Shqiperi si “profetet e rreme”, sepse ky eshte nje STAD dhe nje SFIDE qe Njerezimi do ta kaloje…..
7- Pse ELITA po Luan taktikat e dyluftimit THAI -CHI me Popullaten e Botes derisa Njerezit te lodhen ?
8 – Ji nje Trampist , por mos u bej Trapist. Mendo si ELITE , mos gjyko si Turmat….

Mare nga Jofiel Koco

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here