Një djalë ka zbuluar se vajza me të cilën kishte 1 javë i fejuar kishte një lidhje tjetër. Djali ka marrë një vendim, të cilin e ka ndarë në historinë e tij.
“Jam një djalë nga Thethi dhe jetoj në emigrim prej shumë e shumë vitesh. Kishte ardhur momenti të fejohem. E halla ime, e vogla më gjeti një vajzë sipas saj të paprekur.

Erdha dhe e takova dhe më pëlqeu. Ma mori më saktë mendjen sepse kishte sy të bukur e zë të ëmbël. U fejuam brenda 10 ditësh nga kafja e parë dhe fiks pa u bërë java të fejuar mora vesh të vërtetën e hidhur.

E pashë me sytë e mi duke folur në Facebook me një djalë tjetër. Kjo e fejuara jeton në periferi të Tiranës dhe këtë djalin e kishte në lagje.

Me sa arrita të lexoj në mesazhe se s’më la e mbylli direkt, këta kishin një lidhje e kjo i thoshte që e kanë fejuar të shtëpisë me zor. Kur në fakt kjo vetë pranoi të fejohet e askush nuk e fejoi me zor.

E pyeta çfarë do të bësh? Më tha që do të rrij ë me mua. Do thoni e ndava? Jo, nuk e ndava. E nuk kam në mend. Sepse s’do të fitojë ai para meje që bëra tërë këtë sakrificë për këtë.

Biles do ta bind të fejuarën që jam i duhuri e që me mua do të jetë e lumtur. Të gjithë gabojnë. E unë s’jam shenjtor.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here