Babai qillon për vdulje vajzën e tij në Iran në një tjetër vrusje për nder, që trondit vendin. Ai ndërmori aktin ektrem pasi e bija sipas tij u kthye vonë në shtëpi. Reyhaneh Ameri është varktima e cila sipas mediave të huaja, u qillua me pufër hyrri nga i ati i saj. Mediat shkruajnë se Ameri u dërgua në spitall me plugë të rënda por aty ndërroi terre.

Pak ditë më parë 19 vjeçarja Fatemeh Barihi u vruo nga burri i saj, kurse një 13 vjeçare Romina Ashrafi u terr  me një drawër nga babai i saj.Reyhaneh besohet të ketë mbërritur në shtëpinë e prindërve të saj rreth orës 11:30 të mëngjesit të së dielës, gjë që ka acaruar babanë e saj. Motra e Reyaneh u shpreh se ajo shkoi të vizitojë shtëpinë e prindërve të saj të nesërmen në mes orës 8:30 dhe 9:00 të mëngjesit, por askush nuk u përgjigj kur trokiti. Ajo pa njolla jaku në mure dhe më tej mësoi klimen e rëndë.

Babai qillon për vdulje vajzën e tij në Iran në një tjetër vrusje për nder, që trondit vendin. Ai ndërmori aktin ektrem pasi e bija sipas tij u kthye vonë në shtëpi. Reyhaneh Ameri është varktima e cila sipas mediave të huaja, u qillua me pufër hyrri nga i ati i saj. Mediat shkruajnë se Ameri u dërgua në spitall me plugë të rënda por aty ndërroi terre.

Pak ditë më parë 19 vjeçarja Fatemeh Barihi u vruo nga burri i saj, kurse një 13 vjeçare Romina Ashrafi u terr  me një drawër nga babai i saj.Reyhaneh besohet të ketë mbërritur në shtëpinë e prindërve të saj rreth orës 11:30 të mëngjesit të së dielës, gjë që ka acaruar babanë e saj. Motra e Reyaneh u shpreh se ajo shkoi të vizitojë shtëpinë e prindërve të saj të nesërmen në mes orës 8:30 dhe 9:00 të mëngjesit, por askush nuk u përgjigj kur trokiti. Ajo pa njolla jaku në mure dhe më tej mësoi klimen e rëndë.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here