Une jam nje vajze e martuar ne nje familje te mire dhe te kamur me shume prona sidomos vreshta. Im shoq ka  ne pronsi 30 ha  toke vreshta .Por pua  e vetme qe ai ben eshte te pije rrakine. Une bej gjith punet ,blej helmet ,gjej punetoret punoj dhe vete dhe me ne fund jam lidhur me nje trgatr Sulon zoteri burre qe me ka garantuar shitjen e prodhimit. Por me Sulon kem shkuar me shume se kaq. Qe heren e pare qe ai me ftoi per dreke une nuk rezistova dot por i hoqa breket per te se nuk duroja dot pa nje mashkull ne jeten time. Im shoq kenaqet vetem duke pi raki kurse Sulo di si te kenaqet tani ai me ka mua dhe une di mire cfare bej me nje mashkull .I pershendes te gjithe femrat punetore dhe te ndershme.

Une jam nje vajze e martuar ne nje familje te mire dhe te kamur me shume prona sidomos vreshta. Im shoq ka  ne pronsi 30 ha  toke vreshta .Por pua  e vetme qe ai ben eshte te pije rrakine. Une bej gjith punet ,blej helmet ,gjej punetoret punoj dhe vete dhe me ne fund jam lidhur me nje trgatr Sulon zoteri burre qe me ka garantuar shitjen e prodhimit. Por me Sulon kem shkuar me shume se kaq. Qe heren e pare qe ai me ftoi per dreke une nuk rezistova dot por i hoqa breket per te se nuk duroja dot pa nje mashkull ne jeten time. Im shoq kenaqet vetem duke pi raki kurse Sulo di si te kenaqet tani ai me ka mua dhe une di mire cfare bej me nje mashkull .I pershendes te gjithe femrat punetore dhe te ndershme.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here