Urgjente.Marko Sorento.Plazhet vatra potenciale te perhapjes se varianti DELTA. Vaksinohuni para se te shkoni ne plazh.Studiuesi ne fjale per ceshtjet epidemiologjike ka dale ne nje thirje urgjente ku i fton qytetaret se perpara se te planifikojne pushime ne plazh duhet patjeter te kene kryer dy dozat e vaksnines se covid-19. Ai i lut qytetaret se DELTA nuk eshte shaka por eshte nje variant qe perhapet lehte nepermjet ajrit dhe ujit te detit.

netflixalbania

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here