Ministria e Shëndetësisë ka reaguar menjëherë pas lajmin për vdekjen e 27-vjeçarit te Infektivi, duke theksuar se vdekja e tij nuk ka ardhur si pasojë e Covid 19, pasi i riu ishte asimptomatik.

MSH deklaron se i riu vuante nga një sëmundje e lindur e gjakut, talasemia, dhe kjo i ka marrë edhe jetën.

Shërbimi Infektiv: I riu ishte asimptomatik nga COVID19

Ministria e Shëndetësisë sqaron se, referuar shërbimit infektiv, një i ri 27 vjeçar nga Kavaja, ka ndërruar jetë si pasojë e aksidentit vaskular cerebral. 27 vjeçari vuante nga një sëmundje e lindur e gjakut dhe ishte asimptomatik për COVID19. Ministria e Shëndetësisë i shpreh ngushëllime familjes.

RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here