Një grua 25-vjeçare u kafshua për vdekje nga qeni i saj i familjes ndërsa ishte shtrirë në shtratin e saj, sipas fqinjëve, në zonën Kitchen Green të Birmingham.

Policia dhe stafi i spitalit u thirrën për të ndërhyrë të premten pasdite, por kur gjetën 25-vjeçaren, ajo tashmë i ishte nënshtruar plagëve të rënda të marra nga Staffordshire Bull Terrier.

Policia në vendngjarje tha se askush tjetër nuk ishte në shtëpi në kohën e tragjedisë.

Qeni thuhet se kafshoi dorën e gruas ndërsa ajo ishte shtrirë në shtratin e saj, duke bërë që ajo të rrjedh gjak pak më vonë.

Një zëdhënës i policisë në mënyrë specifike tha: “Një i afërm na thirri menjëherë pas orës 2 të pasdites. Për fat të keq, një grua 25-vjeçare u gjet e vdekur në skenë pas dëmtimeve serioze që besohej se ishin shkaktuar nga qeni i familjes. Askush tjetër nuk ishte në në shtëpi në atë kohë, dhe familja e gruas e dorëzoi qenin në polici”.

Shekulli

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here