Kancelarja gjermane Angela Merkel është në zi. Ajo ka humbur një nga njerëzit më të dashur që i qëndroi pranë për shumë vite dhe ishte shumë besnik për të.Ajo ka humbur një nga burrat që i besonte më shumë, parukierin e saj Udo Walz. Merkel ia besonte vetëm atij flokët e saj dhe ai ishte një nga miqtë e saj më të ngushtë.

Ai për të nuk ishte parukieri i saj, por miku i saj i ngushtë disa thonë edhe se e kishte dhe si një vëlla.

Udo Walz e donte shumë punën e tij dhe për këtë Merkel e vlerësonte shumë. Nga mediat gjermane raportohet se Merkel është në pikëllim të madh. Kuptohet pasi ajo ka humbur një nga miqtë e saj të ngushtë dhe më të dashur për të.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here