Gjatë ditës së djeshme u publikua një video ku shihet se si një burrë sulmoi fizikisht tri vajza në mes të rrugës në Prishtinë. Njëra nga vajzat e sulmuara ka treguar se personi që i sulmoi është L.V dhe se ai ishte klient në një qendër masazhi ku punonin tre vajzat, shtetase të Shqipërisë.

Siç raporton viktima, L.V kishte sulmuar atë dhe dy shoqet e saj sepse kishte kërkuar shërbim më shumë se masazh, dhe pasi vajzat kishin refuzuar ai i ka kërcënuar ato në fillim në qendrën e masazhit dhe më pas  i ka ndjekur nga pas.

netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here