“Të fortët” vijojnë të bëjnë ligjin nëpër rrugët e vendit duke vrarë me shpejtësinë dhe rrezikuar jetën e qytetarëve.Në rrjetet sociale është duke qarkulluar sëfundmi një video nga një numër i madh policësh nuk munden të ndalin një makinë luksoze.

Ata i lutem që të ndalojë duke i thënë “o djalë, a ka mundësi një minutë?”, por “i forti” me “Mercedes G Class” ia shkel gazit duke bërë të qeshnin edhe fëmitë që ndodheshin në trotuar dhe po filmonin gjithçka.Pasi la pas policët, “I forti” zhduket nëpër rrugët e qytetit duke lënë pas një mesazh për të gjithë ne.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here