‘Dhe për ata që vijnë me të ardhura mbi 640 milionë lekë do t’ju përgjysmohet tarifa’! Kjo është deklarata që bëri Basha para një grupi studentësh, duke dhënë edhe premtimet e tij nëse do vijë në qeveri, por sërish me një lapsus që kryeministri Rama e sjell në vëmendje.

Ai ka postuar një video në Instagram ku dëgjohet Basha teksa flet për të ardhurat dhe tarifën e studentëve. Rama ironizon duke shkruar:

‘Obobo studentëve me të ardhura mbi 640 milionë lekë do i’u përgjysmohet tarifa??? Të reja apo të vjetra o Njish’?!.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here