Një lajm shumë i mirë është dhënë sot nga mjeku i njohut epidemiolog, Ilir Alimehmeti. Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai është shprehur se sa i përket situatës së koronavirusit, kurba e jeteve te humbura në Shqipëri dhe botë jane duke rene ndjeshem.

Ai ka bërë një krahasim me periudhën mars-prill, dhe thotë se shumica dërrmuese e shteteve që kanë pësuar një valë të parë shfaqin tani një kuadër shumë më të mirë të rezultateve të infektimit nga koronavirusi

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here