Ish -banorja e Big Brother, dhe konkurrente ne “Dance with me”, Xhensila Pere teksa ishte e ftuar në programin “Një kat më lart” tregoi se deri më tani në mediat e mëdha në vendin tonë i kanë kërkuar favore sek suale në këmbim të një emisioni televiziv apo një tjetër hapësirë mediatike.

“Po më thua që vajzat simpatike që sot prezantojnë kanë pranuar afera sek su ale”- pyeti prezantuesi –Xhensilën, teksa ajo tha se shpesh dëgjojmë të thonë “po kjo çdo aty”.. sipas saj “diçka” e ka edhe ajo që është aty.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here