Yllka 50 vjec. Kam 2 vjet e ve. Dua një martese te re .Nuk vajtoj më për atë që më nxiu jetën.Kjo eshte nje 50 vjecare shume energjike dhe shume e mbajtur. Ajo vjen pas nje martese prej te ciles ka rritur 3 femije qe tani jane madhore dhe ndodhen jashte shteti. Ajo eshte e ve por duket qe e ka hedhur pasa kraheve pasi me ish bashkshoritn e ndjere nuk ka qene kurre e lumtur. Ajo thote qe me ndihmen e zotit do ta nis dhe njehere jeten pasi ndjehet e shendetshme dhe ne forme.

Faleminderit stafit po e postuat.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here