Vrasja e Sabrina Lekës bëri bujë të madhe në media para disa muajsh dhe ngj arja tro nditi Australinë dhe Shqipërinë, ndërsa deri më sot, detajet rreth moti vit që e shtyu babain shqiptar t’i merrte jetën të bijës së tij në moshë fare të re, ishin ende të paqarta.“Daily Mail” ka zbardhur det aje nga gj yqi i mbajtur ditët e fundit, ku tregohet se çfarë ndo dhi mes tyre natën e kr imit, në makinën që babai ia kishte bërë dhuratë për ditëlindje vajzës.Avokati i shqiptarit tha se ai nuk mund të shpjegonte në gj yq veprimet e tij.

Lekaj, një anëtar i mirënjohur i komunitetit shqiptar të Adelaide, kishte marrë me vete një thi kë 15 cm të gjatë dhe bashkë po shkonin të blinin ushqime, kur mes tyre nisi gri ndja në makinë.Babë e bijë u zunë për stilin e jetesës që kishte nisur të bënte vajza dhe ai dys honte se e reja kishte nisur përdorimin e drogës.Pak para se ta qëll onte, Petrit Lekaj i është drejtuar vajzës me fjalët ‘po e çon jetën d ëm’, por ajo i ishte përgjigjur se ‘nuk i interesonte’.Lekaj nxori thi kën që e kishte fsh ehur në pantallona dhe e god iti në stomak ndërsa ajo po shikonte nga dritarja e makinës.

Ndërsa ajo nisi të bë rtiste për ndihmë, babai e mbështeti në sedilje dhe e go diti me thi kë edhe shtatë herë të tjera, u tha në gjy katë. Pas vra sjes, Lekaj u gjet pranë vajzës së tij me pl agë të rën dë në stomak dhe u kurua në Spitalin Royal Adelaide.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here