Zgjidh një nga tre nuset dhe zbulo çfarë të mungon në lidhjen tënde

  64
  0

  Nusja 1
  Në marrëdhënien tuaj nuk ka butësi, sensualitet, momente të bukura dhe të pazakonta plot romancë. Kjo për shkak se partneri juaj nuk e njeh shumë mirë simbolin e dashurisë dhe ëmbëlsisë romantike, si edhe delikatesës dhe butësisë.

  Nusja 2
  Në marrëdhënien tuaj si çift nuk ka asnjë pasion, por ka shpesh xhelozi! Çdo herë duhet të luftosh për të qenë pasionant, me përqafime dhe emocione të forta. Sepse ndonjëherë ju duhet të vendosni pak kripë dhe piper në marrëdhënie. Nëse partneri është shumë i sigurt për ju, ai ju merr si të mirëqenë dhe kjo dëmton marrëdhënien.

  Nusja 3
  Ju mungon empatia, vëmendja, kujdesi dhe mbështetja e pakushtëzuar kur keni nevojë për të. Një çadër do të thotë mbrojtje dhe ju nuk ndjeheni të sigurt ose të mbrojtur sa duhet nga partneri juaj. Ndoshta duhet të flisni me të për mungesën e kësaj gjëje në lidhjen tuaj.

  Leave A Reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here