Notari i njohur Klavio Meca humbi jetën në moshën 24-vjeçare dy ditë më parë. Lajmi hidhëroi familjarët, miqtë dhe të gjithë ata që njohën nga afër të riun.Ndërkohë familja e tij kërkon ndihmë për të sjellë trupin e v ikt im ës në Shqipëri. Për këtë është hapur edhe një llogari në tëcilën të gjithë mund të kontribuojnë. Na ndihmoni të mbajmë të ndezur kujtesën e Klavios dhe ta çojmë në shtëpi tek familja e tij- shkruhet ndër të tjera në llogarinë e hapur.

Notari i njohur Klavio Meca humbi jetën në moshën 24-vjeçare dy ditë më parë. Lajmi hidhëroi familjarët, miqtë dhe të gjithë ata që njohën nga afër të riun.Ndërkohë familja e tij kërkon ndihmë për të sjellë trupin e v ikt im ës në Shqipëri. Për këtë është hapur edhe një llogari në tëcilën të gjithë mund të kontribuojnë. Na ndihmoni të mbajmë të ndezur kujtesën e Klavios dhe ta çojmë në shtëpi tek familja e tij- shkruhet ndër të tjera në llogarinë e hapur.Meça humbi jetën më 27 dhjetor si pasojë e një at aku ka rdiak. I riu në ato momente sapo ishte ndarë nga shokët e tij, me të cilët ishte në një lokal. Sportisti kishte thyer rekordin Kombëtar me më tepër se tre sekonda, duke shënuar kështu një rekord të ri për vendin tonë me kohën e përgjithshme 4’04”03.

Netflixalbania

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here