Harta e Shqipërisë shfaqet në qiell në një formë krejt të vecantë (Foto)E rrallë: Harta e Shqipërisë shfaqet në qiell në një formë krejt të vecantë (Foto)
Kjo është padyshim një foto e rrallë
Në qiell shfaqet harta e Shqipërisë, formuar prej një reje dhe e ndriçuar pas nga dielli.

Zoti bekon Shqiperine. Dite te bardha do te vijne se shpejti. Harta e vendit tone ne qiell.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here