Prej më shumë se katër vitesh është pjesë e programit të 100 fshatrave turistikë.

Por, sot Zvirina në Bashkinë e Maliqit, nuk ka as ujë të pijshëm.

Asnjë investim nga ato që pretendonin ta bënin Zvirinën të vizituar nga turistët nuk është kryer.

Ata banorë që kanë mbetur aty kërkojnë të paktën të kenë kushtet elementare, si rrugën dhe ujin, pasi për të qenë fshat turistik as nuk e ëndërrojnë.

Situatën problematike e pranon edhe kryebashkiaku i Maliqit, të cilit detyra ia do të shprehet se investimet pritet të bëhen në të ardhmen.

Zvirina është një nga dhjetëra fshatrat, të cilët edhe pse janë futur në programin e 100 fshatrave turistike, në to nuk është kryer asnjë investim.

A2

The post Zvirina turistike, por vetëm në letër, asnjë investim në 30 vite appeared first on Roba Da Albanesi.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here